Αρχική Σελίδα Η Εταιρία μας Laser Toner Επικοινωνία Login Καλάθι Αγορών
Αναζήτηση Toner
Κατασκευαστές
Πληροφορίες
 
 
 
 
   
 

www.etoner.gr

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση - ανακατασκευή αποκλειστικά Laser toner για εκτυπωτές, πολυμηχανήματα. Επίσης αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις και βιβλιοδεσία αρχείων PDF WORD POWER POINT στην προνομιακή τιμή ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ η σελίδα (μονόχρωμη διπλή όψη)

Η ανακατασκευή γίνετε με υλικά και πρώτες ύλες που έχουν ελεγχεί για την ποιότητά τους, χρησιμοποιώντας τεχνικές και μεθόδους που δοκιμάστηκαν από την εταιρία μας για την αξιοπιστίας τους.

Έτσι ως αποτέλεσμα έχουμε ότι :

το κάθε ανακατασκευασμένο toner χαρακτηρίζεται από επίπεδο ποιότητας και διάρκειας εκτύπωσης εφάμιλλο με το γνήσιο.

το κόστος των αναλωσίμων μειώνεται σε μεγάλο ποσοστό που σε πολλές περιπτώσεις είναι της τάξης του 40% έως 80% σε σχέση με το κόστος αγοράς γνήσιων toner.

Επίσης η εταιρία μας αγοράζει γνήσιες άδειες κασέτες toner ανάλογα με την εμπορικότητα κάποιων μοντέλων δηλαδή την ζήτηση τους στην αγορά αναλωσίμων. Ως εκ? τούτου κάποιοι κωδικοί δεν αγοράζονται λόγω παλαιότητας των αντίστοιχων εκτυπωτών αλλά και εξαιτίας εμπορικών ιδιαιτεροτήτων κάποιων εκτυπωτών (π.χ. υψηλή τιμή αρχικής αγοράς, μεγάλο όγκο εκτυπώσεων) που έχουν μικρή πελατειακή βάση στην Ελλάδα.

 

 

 


Φθηνές Εκτυπώσεις. (1,5) ΕΝΑμιση λεπτό η σελίδα.

Εκτυπώστε αρχεία PDF, WORD, P.POINT φθηνότερα & από τον εκτυπώτή σας !!!

                              ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΥΝ

0,015 (ΕΝΑμιση ΛΕΠΤΟ ) ή σελίδα για μονοχρωμες εκτυπώσεις διπλής όψης (μπρος - πίσω)π.χ. τυπώνετε 100 σελίδες και πληρώνετε (1,5) Ενάμιση ευρώ!!!.

0,02 (Δύο λεπτά) η σελίδα για μονόχρωμες εκτυπώσεις μίας όψης.

Στείλτε μας τα αρχεία που θέλετε να εκτυπώσετε στο mail: etonerthes@gmail.com ή Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:2310 554441.

            ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε τα αρχεία σας ( PDF, WORD, P.POINT ) με την ανεσή σας στο νέο ευχάριστο χώρο μας BLUE SCREENS PRINT PLACE Κ.ΜΕΛΕΝΙΚΟΥ 39 θεσσαλονίκη (περιοχή Τούρκικο Προξενείο κοντά στα Πανεπιστήμια).

Οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με φπα 24%

 


 

First Previous Εμφάνισε 1 από 1 σελίδες Next Last
Copyright © 2024 ΕΠΙΛΥΕΙΝ